MINI John Cooper Works отримав лімітовану версію 1to6

MINI John Cooper Works отримав лімітовану версію 1to6

19 травня 2023
0

Моделі MINI John Cooper Works з покращеними характеристиками завжди були найкращими спортивними автомобілями бренду та максимізують типове для бренду відчуття картингу. MINI John Cooper Works 1to6 Edition, випущений тиражем всього 999 одиниць по всьому світу, підкреслює потужну спортивність силової установки особливо автентичним чином.

«Моделі MINI John Cooper Works уходять своїм корінням в автоспорт. З MINI John Cooper Works 1to6 Edition ми святкуємо легендарну історію автоспорту MINI та максимізуємо типові для бренду враження від водіння», - каже Стефані Вурст, голова MINI.

Механічна 6-ступенева коробка робить MINI John Cooper Works особливою високопродуктивною моделлю. Разом із стандартними педалями з нержавіючої сталі МКПП підкреслює динамічний відгук приводу та уособлює захоплююче відчуття спортивності.

Навіть зовні MINI John Cooper Works у версії 1to6 Edition демонструє індивідуальний стиль та виняткову продуктивність. Передня частина характеризується решіткою радіатора з перевіреними та випробуваними великими повітрозабірниками для оптимального контролю температури двигуна та гальм, а також зовнішністю, повністю виконаною у кольорі Piano Black. У поєднанні з елегантним кольором кузова Midnight Black, елегантні чорні деталі дизайну надають автомобілю невимушений зовнішній вигляд.

Від капота до аеродинамічного заднього спойлера та заднього фартуха спеціальна смуга капота з характерною для випуску графікою підкреслює історію автоспорту марки. MINI John Cooper Works 1to6 Edition втілює в собі нестримне прагнення автомобіля до свободи - як на трасі, так і в повсякденному житті. Логотип сріблястого, білого та червоного кольорів позначає символ обмеженої серії на кузові з відповідними значками на задній стійці та задній частині автомобіля, а також вбудований у бічні щитки. 18-дюймові диски Circuit Spoke у кольорі Jet Black доповнюють винятковий зовнішній вигляд моделі Edition.

Накладки на пороги з логотипом 1to6 підкреслюють ексклюзивний характер інтер'єру, як тільки двері автомобіля відчиняються. Декоративна поверхня з 3D-тисненням з боку пасажира перегукується з логотипом з назвою особливої версії в тональному дизайні, а чорний напис One of 999 зліва на рульовому колесі демонструють ексклюзивність MINI John Cooper Works 1to6 Edition.

Cвітова прем'єра моделі обмеженої серії відбудеться на 24-годинній гонці на Нюрбургрингу 20 травня 2023 року. MINI John Cooper Works у версії 1to6 Edition, спеціально модифікований для цієї гонки, разом із MINI John Cooper Works із команди Bulldog Racing Team, знайомої з минулого року, продовжить традиційну гоночну історію MINI на суботній гонці.

З вересня 2023 року ексклюзивна модель MINI John Cooper Works 1to6 Edition буде доступна у продажі в Європі, США, Канаді та Мексиці.

Джерело: SPEEDME

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація