Mitsubishi Mirage знімають із виробництва попри високий попит

Mitsubishi Mirage знімають із виробництва попри високий попит

08 серпня 2024
0

Бюджетний Mitsubishi Mirage знімуть із виробництва. Компактну модель припинять виготовляти до кінця нинішнього року. Про це заявив речник північноамериканського філіалу Mitsubishi Джеремі Барнс у коментарі виданню Car and Driver.

Причиною відмови від моделі є її вік - нинішнє покоління Mitsubishi Mirage дебютувало ще в кінці 2011 року. Як відомо, седан і хетчбек В-класу замінили модель Colt. Авто вже не відповідає сучасним стандартам безпеки.

Варто відзначити, що європейський ринок Mitsubishi Mirage покинув ще в 2021 році, адже на зміну йому прийшов відроджений хетчбек Colt. А за рік модель припинили продавати на батьківщині, в Японії.

Утім, у Північній Америці Mitsubishi Mirage залишається досить популярним. Справа в тім, що це найдешевше авто в США: хетчбек коштує від 17 840 доларів, а седан - від $18 940.

У 2024 році попит на Mitsubishi Mirage у Штатах підскочив одразу на 85,5%: за перше півріччя продали 9 862 авто зі скромним 78-сильним мотором. Попри це, нове покоління моделі наразі не планується.

Джерело: Фокус
Фото: Mitsubishi

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація