Mitsubishi представила оновлений Pajero Sport

Mitsubishi представила оновлений Pajero Sport

18 вересня 2024
0

Позашляховик Mitsubishi Pajero Sport піддали плановому оновленню, а також додали в сімейство ще одну комплектацію. Тепер у моделі їх чотири: HPE, HPE-S, Legend і нова Legend Black.

У рамках рестайлінгу позашляховик отримав решітку радіатора з новим наповненням, а також глянсове оздоблення кузова, яке чудово поєднується з хромованими елементами. Ці поєднання відрізняються залежно від версії моделі. Варіант Legend пропонує затемнене оздоблення і 20-дюймові колісні диски, а версії HPE і HPE-S оснащені 18-дюймовими легкосплавними дисками і сріблястим оздобленням кузова.

Що стосується версії Legend Black, то вона отримала чорну глянсову решітку радіатора і нові захисні накладки на бампер того ж відтінку. Кузов моделі теж пофарбований у чорний колір.

Оздоблення салону виконано шкірою чорного і бордового кольорів. У Mitsubishi заявили, що новинка стане топовою в лінійці Pajero Sport 2025. Позашляховик буде доступний у чотирьох кольорах: White Diamond, Graphite Grey Metallic, Jet Black Mica і новий Blade Silver Metallic.

Зазначається, що до оснащення салону популярної моделі включать новий мультикермо, сидіння з функцією підігріву та регулюванням, 8-дюймову цифрову панель приладів і мультимедійну систему з аналогічним екраном і підтримкою Android Auto та Apple CarPlay, двозонний кондиціонер.

Ще доступна низка систем допомоги водієві, включно з адаптивним круїз-контролем, системою стабілізації, детектором сліпих зон, антипробуксовувальною системою, автономною гальмівною системою і сімома подушками безпеки.

У рух Pajero Sport 2025 приводить 2,4-літровий чотирициліндровий дизельний турбодвигун потужністю 190 к.с., що працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. На ринок новинка вийде наприкінці поточного року.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація