Mitsubishi Triton обзавівся «чорною» спецверсією

Mitsubishi Triton обзавівся «чорною» спецверсією

25 липня 2024
0

Лінійку пікапа Mitsubishi Triton поповнила спеціальна версія із приставкою Black Edition у назві. Вона візуально «зліша» за стандартну і доступна виключно із заднім приводом.

Ця спецверсія базується на комплектації Ultra. Відрізнити її можна по решітці радіатора Dynamic Shield та глянсово-чорних акцентам на кузові. Також темна тема поширюється на кришки дзеркал заднього виду, дверні ручки та 18-дюймові легкосплавні диски. Щоб компенсувати монохромний вигляд, дизайнери включили димчасті титанові акценти на бічних підніжках та задньому бампері.

Версія Black Edition буде доступна виключно у відтінках Graphite Grey або White Diamond. В обробці салону пікапа використовуються темні кольори, які контрастують із білим рядком. Відволікає від темної теми ще й світла оббивка стелі. У компанії зазначили, що спецверсія буде запропонована тільки із заднім приводом.

Під капотом пікапа встановлений 2,4-літровий дизельний турбомотор з віддачею 181 к.с. і 430 Нм крутного моменту, який працює в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Новинка вийде на ринок Таїланду за ціною від 1 027 000 тайських бат (близько 28 тисяч доларів).

Джерело: Авто Центр
Фото: Mitsubishi

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація