Mitsubishi збиралася повернути Pajero Mini

Mitsubishi збиралася повернути Pajero Mini

13 липня 2024
1

З початку цього року активно обговорюються чутки про відродження позашляховика Mitsubishi Pajero. Інформація свідчить, що машина повернеться у лінійку японського автовиробника як преміальна модель сегмента SUV, схожа на Range Rover. Проте мало хто знає, що кілька років тому Mitsubishi працював над проектом нового Pajero Mini, але так і не вивів його в продаж.

Як повідомляє японський портал «Best Car», Mitsubishi задумала цей позашляховик ще в часи пандемії. Він мав отримати футуристичний дизайн у фірмовому стилі компанії та пропонуватися як з бензиновими моторами, включаючи м'які гібриди, так і в повністю електричній модифікації.

Інсайдери стверджують, що Pajero Mini повинен був мати просунуту систему повного приводу (4WD), яка забезпечила б йому відмінну поведінку на бездоріжжі. Проект позиціонувався як конкурент Suzuki Jimny, із запланованим запуском на 2024 рік.

Однак керівництво Mitsubishi врешті вирішило, що автомобіль безперспективний, і відмовилося від нього на користь повнорозмірного Pajero, який планується представити ближче до 2027 року.

Джерело: Daily-Motor
Фото: Best Car Web

Обговорення новини

Alf8  

Скоро керівництво вирішить, що взагалі робити автомобілі безперспективно. F бренду.

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація