Міжнародна фармацевтична компанія отримала партію автомобілів CITROEN в оперативний лізинг від Avis Україна

Міжнародна фармацевтична компанія отримала партію автомобілів CITROEN в оперативний лізинг від Avis Україна

30 серпня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Бренд CITROEN звітує про чергове успішне виконання корпоративного замовлення - поставки партії 36 автомобілів CITROEN C3 для міжнародної фармацевтичної компанії, що вже не вперше звертається до Концерну Stellantis для оновлення власного автопарку. Така постійність корпоративних клієнтів є доказом взаємовигідного співробітництва та максимальної впевненості в надійності партнерів.

Компанія, яка замовила автомобілі в свій автопарк, обрала CITROEN C3 у максимальній комплектації SHINE з автоматичною коробкою перемикання передач - це приклад поєднання практичності, стилю, комфорту. Наприклад, завдяки невеликій 4-метровій довжині, автомобіль CITROEN C3 чудово почувається на тісних міських вулицях. Водночас його практичний кузов типу «5-дверний хетчбек» гарантує зручний доступ в салон та легкість завантаження навіть великогабаритних речей. Крім того, автомобіль CITROEN C3 в комплектації SHINE ззовні виділяється 16-дюймовими легкосплавними колісними дисками та захисними накладками AIRBUMP - ще один приклад того, як оригінальний стиль та продумана практичність можуть чудово співіснувати. Замовляйте комерційну пропозицію та дізнайтесь більше про CITROEN C3 у офіційних дилерів Бренду в Україні!

Варто зазначити, що автомобіль CITROEN C3 SHINE також вирізняється потужним 110-сильним турбодвигуном PureTech з системою Stop&Start та сучасною 6-ступеневою автоматичною коробкою перемикання передач Aisin. Таким чином, власник CITROEN C3 може насолоджуватись його динамікою при невисокому рівні споживання пального та максимальній легкості керування. Крім того, додатковому комфорту та безпеці під час руху сприяє максимальна комплектація SHINE, що включає в себе: клімат-контроль, шість подушок/шторок безпеки, системи розпізнавання дорожніх знаків та попередження про вихід зі смуги руху, сенсорний 7-дюймовий дисплей, підігрів передніх сидінь та багато іншого. Створіть власний CITROEN C3 - у фірмовому конфігураторі CITROEN в Україні!

Окрім обраного автомобіля CITROEN C3, також на окрему увагу заслуговують партнери, завдяки яким вдалось реалізувати корпоративне замовлення. За підготовку та видачу автомобілів відповідав офіційний дилер CITROEN «Ілта на Печерську», що вже є багаторічним партнером Stellantis та представляє в Україні одразу кілька Брендів цього концерну. Завдяки власному багаторічному досвіду роботи, дилер точно знає як забезпечити максимальний рівень сервісної підтримки та повністю задовільнити усі потреби клієнта, як корпоративного, так і приватного.

Фінансування корпоративного замовлення відбувається через лізингову компанію AVIS Україна, що означає максимальну фінансову гнучкість для клієнта: можна запланувати різний термін лізингу, змінювати першочерговий або щомісячний платіж, включати у загальну вартість лізингу послуги з сервісного обслуговування або страхування автомобіля та багато іншого.

Уже зацікавились автомобілем CITROEN C3? Розглядаєте його у якості корпоративного транспорту або перевізника для молодої родини? Тоді перегляньте склад автомобілів CITROEN в Україні та обирайте бажаний варіант CITROEN C3, що вже доступний просто тут і зараз: не потрібно довго чекати - краще одразу купувати!

Дилерська мережа Citroen Дилерська мережа Citroen

Бренд Citroen почав свою роботу на українському ринку з 1994 року та наразі знаходиться під керівництвом офіційного представництва концерну Stellantis (ex-PSA) в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: CITROEN

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація