Morgan випустив «пляжний» родстер Super 3

Morgan випустив «пляжний» родстер Super 3

12 грудня 2022
1

Компанія Morgan представила «пляжну» версію триколісного родстера Super 3, створену у співпраці з виробником одягу Orlebar Brown. «Триколісник» отримав унікальне оформлення екстер'єру, салон з технічної тканини та знімний дах із жорстким каркасом, який захистить водія та пасажира від палючого сонця. Мета проекту - показати можливості персоналізації моделі.

Кузов «триколісника» пофарбували у пастельний бежевий колір. На боковинах з'явилися кастомні багажні кронштейни з червоними утримуючими тросами. Взагалі червоних акцентів на машині досить багато, у тому числі вихлопних патрубках, тому що це відповідає забарвленню одягу Orlebar Brown. Салон тим часом оздобили технічною тканиною піщаного відтінку, плюс пофарбували в колір кузова комбінацію приладів.

Бежевим зроблено і каркас знімного даху. Вон кріпиться до кузова в декількох місцях і виготовлений з тієї ж технічної тканини, що оббивка сидінь. У найближчі 12 місяців OB x Morgan Super 3 можна буде побачити на найекзотичніших пляжних локаціях Європи, а першу поїздку на автомобілі здійснив американський візуальний художник і тревел-фотограф Карл Шакур.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Andriy86  

Щоб на цій бричці їздити по пляжу, пляж повинен бути цілком вкритий ідеальним асфальтом.

-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація