«Морська» версія Bentley Bentayga продаватиметься тільки в Європі

«Морська» версія Bentley Bentayga продаватиметься тільки в Європі

29 вересня 2024
0

Кросовер Bentley Bentayga отримав «яхтову» версію. У Bentayga EWB Azure Riviera Collection унікальний зовнішній і внутрішній декор, а також багате оснащення, зокрема сидіння Airline Seat Specification і аудіосистема Bang&Olufsen. Замовити таке виконання зможуть тільки клієнти з Європи.

Ексклюзивний Bentley Bentayga EWB Azure продовжує серію Riviera Collection, започатковану 2022 року кабріолетом Continental GТС Mulliner. Збережено навіть основний мотив, що переносить в атмосферу Лазурного берега. Для цього кузов кросовера пофарбували в синій Aegean Blue, що нагадує про води Середземного моря, а салон оздобили дерев'яними планками з візерунком під палуби люксових яхт і прикрасили вишивками морських вузлів.

Сидіння в Bentayga EWB Azure Riviera Collection оббиті комбінацією бежевої шкіри Linen, синьої Brunel і рудуватої Autumn. Від Mulliner тут килимки з глибоким ворсом і мікрострочкою, а також подушки. Стандартно кросовер оснащений колесами діаметром 22 дюйми, пакетом Blackline Specification (чорний глянцевий зовнішній декор), суперкомфортабельними кріслами Airline Seat Specification, акустикою Bang&Olufsen і розважальною системою для задніх пасажирів.

Двигун - бітурбомотор V8 4.0 потужністю 550 кінських сил і 770 Нм крутного моменту. Він поєднується з восьмідіапазонним автоматом, центральним диференціалом Torsen і заднім диференціалом з електронним блокуванням. З місця до «сотні» кросовер розганяється за 4,6 секунди, до 160 кілометрів на годину - за 9,9. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 290 кілометрів на годину.

Джерело: Мотор
Фото: Bentley

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація