Мотовсюдихід Polaris оснастили електромотором від Tesla

Мотовсюдихід Polaris оснастили електромотором від Tesla

13 травня 2022
0

Американський виробник техніки для активного відпочинку Polaris відомий своїми снігоходами та мотовсюдиходами, а модель UTV - вона ж side-by-side - Polaris RZR є однією з найпопулярніших у ралі-рейдах. Для неї існує безліч тюнінгових комплектів, але подібного до того, що зробила фірма The Rival Garage, ще не було - компанія встановила під капот мотовсюдихода електричну силову установку від Tesla, чим кардинально змінила характеристики UTV.

Заводський Polaris RZR RS1 оснащується двоциліндровим літровим бензиновим двигуном потужністю 100 кінських сил. Такої потужності достатньо для їзди пересіченою місцевістю, але на асфальті характеристики вже не вражають своїми можливостями. Вирішити це вдалося переходом на нову силову установку.

Teslaris оснастили електричним двигуном від Tesla та парою акумуляторів від Toyota Prius Prime. Маса всюдихода разом зросла на 200 кілограмів, але збільшення у вазі компенсує виросла втричі - до 300 кінських сил - потужність і вражаючі 500 ньютон-метрів моменту.

З урахуванням того, що Polaris RZR сертифікований для доріг загального користування, нова модифікація від The Rival Garage може бути ідеальним варіантом для тих, кому потрібен максимально універсальний мотовсюдихід, здатний долати бездоріжжя, і впевнено почуватися на асфальті.

Джерело: Rival Garage

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація