На аукціон виставили 18-річний спорткар Ford без пробігу

На аукціон виставили 18-річний спорткар Ford без пробігу

18 вересня 2024
0

На торговому майданчику SBX Cars виставили на продаж середньомоторний спорткар Ford GT, який цілком заслуговує на те, щоб називатися «капсулою часу». Це мрія кожного колекціонера.

Спорткар 2006 року випуску пофарбований у колір Tungsten Grey і має номер 222 з 277 екземплярів, які були виділені компанією для канадського ринку. Він перебуває в ідеальному стані, оскільки за ці роки жодного разу не виїжджав на дороги. На одометрі GT зафіксовано пробіг у 14,9 миль (23,9 км), який є калібрувальним.

На сидіннях авто досі збереглися заводські поліетиленові чохли та наклейки. Відомо, що в нього було два власники. Нинішній придбав його у 2018 році і зберігав цей Ford GT у спеціальному приміщенні, оснащеному системою клімат-контролю. Відмінними рисами спорткара є 10-спицеві ковані алюмінієві колісні диски від BBS, червоні гальмівні супорти і перфоровані гальмівні диски. На кузов нанесені сріблясті смуги.

Запропонований автомобіль оснащено 5,4-літровим двигуном DOHC V8 потужністю 550 к.с. На момент написання статті максимальна ставка за лотом була 426 тисяч доларів.

Джерело: Авто Центр
Фото: SBX Cars

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація