На аукціон виставили 40-річний Audi Quattro

На аукціон виставили 40-річний Audi Quattro

12 лютого 2024
0

На площадці eBay з'явилося оголошення про продаж легендарного спорткару Audi Quattro 1983 випуску. Поточна ставка лоту - трохи більше ніж 12 тисяч доларів. Настільки низький цінник пояснюється станом автомобіля, який з 2000 року простояв без руху в сараї в Аризоні. Фактично легендарний спорткар дістався нинішньому власнику як бонус до будинку.

Завдяки місцевому клімату, який не відрізняється високою вологістю та мінусовими температурами, кузов автомобіля не постраждав. Але є проблеми. Зокрема, новому власнику доведеться вкластися у відновлення салону. Також у кругленьку суму обійдеться «реанімація» двигуна, трансмісії та ходової.На одометрі виставленого на продаж «сарайного» Audi Quattro понад 150 тисяч кілометрів.

Audi Quattro 1993 року - один із перших серійних автомобілів із повним приводом. Спорткар оснащений 2,1-літровим рядним двигуном з турбонаддувом. У базовій комплектації він розвиває 200 к.с. Від 0 до 100 км/год автомобіль пришвидшується за 7,1 секунди та розвиває максимальну швидкість 220 км/год.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація