На аукціон виставили ексклюзивний Lamborghini Дональда Трампа

На аукціон виставили ексклюзивний Lamborghini Дональда Трампа

08 січня 2024
0

У США відбудеться аукціон, у рамках якого продадуть унікальний родстер Lamborghini Diablo VT 1997 випуску. Він був побудований на індивідуальне замовлення екс-президента США Дональда Трампа.

Торги відбудуться на майданчику Barrett-Jackson. Родстер знаходиться в ідеальному стані та повністю на ходу. Він забарвлений в особливий колір Blu Le Mans, який доповнюють сталеві п'ятиспицеві колісні диски. Також є велике антикрило та пам'ятна табличка з написом «Donald Trump 1997 Diablo».

Салон оздоблений чорно-білою шкірою, а в його комплектацію входять клімат-контроль та аудіосистема Alpine. На одометрі зафіксовано пробіг 24 836 миль (39 970 км). У рух цей Diablo VT наводить 5,7-літровий двигун V12 потужністю 499 к.с. і 582 Нм крутного моменту, який працює у парі з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач та системою повного приводу.

Мотор дозволяє родстеру розганятися з місця до «сотні» за 4,1 секунди і розвивати максимальна швидкість до 325 км/год. До автомобіля додаються інструкції, сумки для інструментів та чохол. Аукціонної оцінки немає, як і резерву вартості. Однак не варто забувати, що він був одним із 132, вироблених для США у період з 1997 по 1999 рік.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація