На аукціон виставили вінтажний суперкар Ferrari зіркової поп-діви

На аукціон виставили вінтажний суперкар Ferrari зіркової поп-діви

31 травня 2024
0

У США на аукціон Bring a Trailer виставили суперкар Ferrari Dino 246 GTS 1972 року. Першою власницею рідкісного автомобіля була зіркова співачка Шер. Про нього розповіли на сайті аукціону.

Шер вирішила купити Ferrari в 1972 році. Співачка якраз перебувала у зеніті слави, тому цілком могла дозволити собі екзотичний суперкар зі знімним дахом.

Салон яскраво-червоного купе оздоблено чорною шкірою. Ferrari Dino 246 GTS оснащений кондиціонером та електросклопідйомниками.

Шер володіла Ferrari упродовж двох років, а потім продала його гонщику Крісу Корду. Пізніше авто опинилося в приватній колекції, де зберігалося 39 років.

У 2013 році суперкар пройшов реставрацію, збережені й оригінальні документи з підписом Шер.

Саме через зіркову власницю за автомобіль планують отримати понад 500 000 доларів, хоча зазвичай ця модель не настільки дорога.

Dino 246 GTS був найдоступнішим Ferrari 70-х. Модель назвали в честь сина Енцо Феррарі Діно, який помер у юному віці від важкої хвороби.

Суперкар Ferrari Dino 246 GTS оснащений 2,4-літровим 195-сильним V6. Він здатен розігнатися до сотні за 7,1 с і розвинути 245 км/год. Випустили приблизно 4000 цих авто.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація