На автосалоні в Детройті показали літаючий автомобіль Air One

На автосалоні в Детройті показали літаючий автомобіль Air One

15 вересня 2023
0

Анонсований літаючий автомобіль Air One 2025 все-таки може піти в серію. Новинку повністю розкрили на автосалоні у Детройті. Причому стали доступні як характеристики моделі, так і приблизні ціни.

Ізраїльська компанія Air планує запустити у серію унікальний восьмимоторний квадрокоптер Air One, який вже повністю розкрили. Новинка може похвалитися не лише оригінальною зовнішністю, а й вражаючими технічними характеристиками.

Щодо першого, то візуально він схожий на компактний варіант стандартного вертольота, маючи при цьому низку оригінальних рішень. Кабіна розрахована на два посадкові місця. При цьому центральна консоль отримала повністю технологічний формат виконання.

Незважаючи на те, що для моделі заявлено вісім двигунів, розробники наголошують на тому, що їй достатньо чотирьох, щоб піднятися вгору. Управління здійснюється одним джойстиком, сигнали якого передаються на бортовий комп'ютер.

Для використання автомобіля потрібна ліцензія пілота, але надалі тут можуть бути зміни. Розігнатися він може до 161 км/год, а вантажопідйомність заявлена ??на рівні 249 кілограм. Ціна значиться близько 150 тисяч доларів.

Джерело: CenyAvto
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація