На базі Peugeot Expert показали цікаве рішення для спеціалізованих перевезень

На базі Peugeot Expert показали цікаве рішення для спеціалізованих перевезень

17 січня 2023
0

Легкі розвізні автомобілі можуть бути переобладнані на досить незвичайний, як для свого класу, транспорт. І тому приклад - ось цей Peugeot Expert від французького кузовного забудовника Procar.

На шасі зі стандартною кабіною було встановлено відкриту вантажну платформу із задньою відкидною рампою. Останню поставив відомий виробник гідробортів - компанія Dhollandia.

Рампа має ручний привід та поєднує функцію заднього борту. В даному випадку застосована модель DH-AM.25, розрахована на навантаження 1 т. А взагалі, для машин важчого класу можливе встановлення відкидних рамп вантажопідйомність до 2,5 т.

Представлений Peugeot Expert буде задіяний для перевезення сміттєвих баків і машин для миття підлоги. Як видно, у відкритому відсіку встановлено досить зручну систему для кріплення вантажу - за допомогою знімних алюмінієвих планок, що вставляються у спеціальні отвори вздовж бортів.

Кабіну водія ззаду захищає потужна перегородка на трубчастій рамі, де встановлено додаткові прожектори для підсвічування вантажної платформи, а також проблисковий помаранчевий маячок.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація