На європейський ринок виходить недорогий британсько-китайський кросовер

На європейський ринок виходить недорогий британсько-китайський кросовер

23 квітня 2023
0

У Європі з'явився новий MG HS 2023. Кросовер пройшов рестайлінг і першим з'явився на батьківщині бренду - у Великій Британії. Про це повідомляється на офіційному сайті марки.

Новий MG HS можна відрізнити від дорестайлінгової моделі за повністю зміненою передньою частиною з більш виразним дизайном. Кросовер отримав широкі радіаторні грати в дусі побратима MG One і розкосі світлодіодні фари. Крім того, замінено бампери та ліхтарі. Топова версія одержала 19-дюймові диски.

У салоні кросовера покращено матеріали і вже в базовій версії встановлено віртуальну панель приладів. Також новий MG HS 2023 отримав покращену мультимедійну систему з 10,1-дюймовим тачскрином.

Базова комплектація MG HS за 23 495 фунтів стерлінгів ($29 250) включає діодні фари, кондиціонер, навігацію, камеру заднього виду, парктронік та набір систем безпеки. У топовій версії салон оздоблений шкірою, додані двозонний клімат-контроль та підігрів сидінь.

Спочатку кросовер MG HS 2023 пропонують тільки з 1,5-літровим 160-сильним турбодвигуном. Нагадаємо, модель також доступна з 2,0-літровою турбочетвіркою на 224 к.с. та 254-сильною гібридною установкою. Є версії з переднім та повним приводом.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація