На європейський ринок вийдуть потужні електрифіковані кросовери від Huawei

На європейський ринок вийдуть потужні електрифіковані кросовери від Huawei

28 травня 2024
0

В Європі з'являться китайські автомобілі Seres. На першому етапі планують почати продажі трьох моделей. Про це стало відомо британському виданню Autocar.

Seres - китайський автобренд, співвласником якого є Huawei. Він спеціалізується на випуску електромобілів та плагін-гібридів із бензиновими мотор-генераторами.

Першим на ринок вийде 4,7-метровий кросовер Seres 5. Його запропонують у електричних версіях потужністю 272 та 489 к.с. із запасом ходу до 480 км, а також у гібридних варіантах на 263 і 480 к.с., які можуть проїхати до 183 км на електротязі.

Згодом з'явиться п'ятиметровий шестимісний Huawei Seres 7, який у Китаї відомий під назвою AITO M7. Він буде доступним виключно в гібридних модифікаціях на 263 і 433 к.с., які здатні подолати до 140 км в електричному режимі.

Третя модель, яку презентують - флагманський 5,2-метровий Huawei Seres 9. Його характеристики поки не розкривають, проте у Китаї (там модель відома, як AITO M9) кросовер пропонують у 530-сильній електричній версії із запасом ходу 530 км та 496-сильному гібридному варіанті, який може проїхати до 275 км на електротязі.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація