На продаж виставили скандально відоме авто Брітні Спірс

На продаж виставили скандально відоме авто Брітні Спірс

24 вересня 2023
0

У США на продаж виставлено кабріолет Mercedes-Benz CLK350 2006 року. За звичайне на вигляд авто просять пристойну суму в 70 000 доларів, адже раніше цей автомобіль належав Брітні Спірс. Про машину розповіли на сайті музею Volo в Іллінойсі, де він зараз демонструється.

Брітні Спірс вирішила купити Mercedes CLK350 у 2007 році. У поп-діви тоді почався складний період життя - зірка боролася з наркозалежністю, а також почала процес розлучення із чоловіком Кевіном Федерлайном.

За Брітні Спірс постійно полювали папараці, тому її Mercedes CLK став героєм світської хроніки. На ньому співачка неодноразово порушувала ПДР - проїжджала на червоне світло, перевищувала швидкість і перевозила дитину без дитячого крісла. Одного разу Брітні Спірс навіть потрапила в невелику ДТП на парковці - інцидент було зафіксовано на відео.

У 2008 році Брітні Спірс госпіталізували і пізніше суд призначив опіку над нею. Вона перестала водити Mercedes CLK, а три роки потому його викупив музей Volo у штаті Іллінойс. Тепер машині вирішили знайти нового власника.

Кабріолет Mercedes CLK350 оснащений 3,5-літровим V6 потужністю 272 к.с. і 5-ступінчастою автоматичною КПП. Його салон оздоблений шкірою і деревом, а оснащення включає клімат-контроль, електропакет і навігацію. Пробіг авто становить трохи менше 40 000 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація