На продаж виставили унікальний кабріолет від Ford

На продаж виставили унікальний кабріолет від Ford

02 березня 2024
0

На аукціоні продадуть концепт-кар родстера Lincoln Mark X Prototype 2004 року випуску. Модель заснована на Ford Thunderbird 11-го покоління. Автомобіль виконаний у ретростилі. Про це повідомляється на сайті Mecum.

Lincoln Mark X відрізняється тим, що виконаний дизайном у ретростилі, який натхненний класичними моделями 1960-х років. Покажчики повороту інтегровані в бічні дзеркала заднього огляду.

Позаду розташовані вузькі ліхтарі та два вихлопні патрубки. Також машина має складний дах. Зовнішній вигляд доповнюють хромоване оздоблення та 18-дюймові легкосплавні колісні диски.

Інтер'єр виконаний зі шкіри кремового кольору, що робить автомобіль більш вишуканим. Усередині встановлені два сидіння та багатофункціональне кермо.

Lincoln Mark X оснащений 3,9-літровим атмосферним двигуном V8 потужністю 280 к.с. Наявна автоматична коробка передач, круїз-контроль, навігація та електросклопідіймачі.

Торги пройдуть з 5 по 9 березня. Продавець зазначив, що деякі функції авто можуть не працювати справно, оскільки це концепт-кар. До того ж автомобіль не можна зареєструвати для використання на дорогах загального користування.

Джерело: РБК-Україна

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація