На рендерах показали новий Duster 2024 у кузові пікап

На рендерах показали новий Duster 2024 у кузові пікап

08 грудня 2023
0

Новий Duster 2024 вже офіційно представлений і незабаром вийде на ринок. Не виключено, що незабаром палітру версій моделі розширять і одна з них може навіть бути пікапом. Про це пише сайт Auto.cz, який опублікував зображення моделі.

Рендер пікапа Duster 2024 створив вебдизайнер X-Tomi Design. Автомобіль отримав вантажний кузов, а його задні двері стали компактнішими. Крім того, з'явилися сталеві дуги.

Як не дивно, пікап Duster не є чимось фантастичним, адже раніше подібні моделі вже випускали. Так, у Renault Duster першого покоління була схожа чотиридверна версія Oroch у кузові пікап - її складання налагодили в Бразилії.

Renault Duster Oroch оснащували бензиновими моторами потужністю 117-170 к.с. Були версії з переднім і повним приводом, а вантажопідйомність становила 680 кг.

У Dacia Duster другої генерації також був пікап, але дводверний. Примітно, що його випускали не на підприємстві Dacia і Renault, а на потужностях невеликого румунського тюнінг-ательє Romturingia. Така модель комплектувалася 1,5-літровим 110-сильним турбодизелем і повним приводом і могла перевозити до 500 кг.

Джерело: Фокус
Фото: X-Tomi Design

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація