На ринок виходить брутальний китайський електромобіль Ora Sar Mecha Dragon

На ринок виходить брутальний китайський електромобіль Ora Sar Mecha Dragon

01 березня 2024
0

Концерн Great Wall повертається до проєкту Sar Mecha Dragon. Флагманський електромобіль планують випустити на ринок під брендом Ora та продаватимуть за ціною від 488 000 юанів ($67 800). Про це пише сайт CarNewsChina.

Нагадаємо, що передсерійний Sar Mecha Dragon презентували ще у 2021 році, проте запуск моделі у виробництво кілька разів відкладали з різних причин. Тепер її усе ж випустять і можуть продавати в Європі.

Ora Sar Mecha Dragon - великий седан F-класу з брутальним рубаним дизайном. У нього довгий капот і висока віконна лінія. Єдина відмінність серійної моделі - матрична оптика.

За габаритами Sar Mecha Dragon співставний із Mercedes-Benz EQS і трохи більший за Tesla Model S.

Розміри Ora Sar Mecha Dragon:

  • довжина - 5240 мм;
  • ширина - 1950 мм;
  • висота - 1495 мм;
  • колісна база - 3040 мм.

У салоні на передній панелі встановлено три дисплеї, один із яких призначений для переднього пасажира. Дані проєктуться й на лобове скло. Мультимедійну систему для Sar Mecha Dragon розробили в Huawei, а акустику - в Harman Kardon. Також оснащення включає автопілот.

Китайський електромобіль Ora Sar Mecha Dragon обладнаний двома моторами загальною віддачею 544 к.с. і 763 Нм. Розгін до сотні займає близько 3 секунд, максимальна швидкість обмежена на 180 км/год.

Акумуляторна батарея на 115 кВт.год дозволяє проїхати 802 км без підзарядки.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація