На торги виставили «клон» Porsche 911 за 1,5 млн євро

На торги виставили «клон» Porsche 911 за 1,5 млн євро

07 липня 2024
0

На торговому майданчику аукціонного будинку Sotheby's з'явився цікавий лот - спорткар Ruf SCR. Модель вважається рідкісною, оскільки її тираж складав всього 70 екземплярів. Представлений є першим у серії.

Спортивне купе пофарбоване у лимонно-зелений відтінок та знаходиться у відмінному стані. Втім, це не дивно, оскільки Ruf SCR майже не експлуатували. На одометрі зафіксовано пробіг близько 11 тисяч кілометрів. Із них близько 5 тисяч наїздили представники компанії Ruf у рамках програми випробувань. На кузові немає ніяких дефектів, незначне зношування у вигляді затертостей замші можна побачити тільки в салоні.

У лістингу зазначено, що в основі Ruf SCR лежить спеціально спроектований вуглепластиковий монокок. Зовнішні панелі також виготовлялися заново. Тому казати, що цей спорткар є рестомодом неправильно.

У рух купе наводить 4,0-літровий шестициліндровий двигун від 911 GT3 RS, який працює в парі з шестиступінчастою «механікою» і видає 510 к.с. потужності та 470 Нм крутного моменту.

З місця до «сотні» автомобіль розганяється за 3,4 секунди та розвиває максимальну швидкість 320 км/год. Зазначається, що впоратися з Ruf SCR доволі складно, оскільки немає допоміжної електроніки. Салон купе простіший у плані оснащення, ніж у Porsche. В обробці використана шкіра та замша коричневих відтінків, а на підголовниках крісел-ковшів вишитий логотип RUF, гірський пейзаж, голова оленя та контур Баварії.

За перший товарний Ruf SCR мають намір отримати від 1,1 до 1,6 мільйона євро. Торги по моделі відбудуться 27 липня. Знаходиться спортивне купе у Німеччині.

Джерело: Авто Центр
Фото: Sothebys

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація