На український ринок вийшли оновлені Skoda Kamiq та Scala

На український ринок вийшли оновлені Skoda Kamiq та Scala

13 березня 2024
65

На українському авторинку з'явилися нові Skoda Scala і Kamiq 2024 модельного року. Компактні доступні хетчбек та кросовер пройшли модернізацію.

Упізнати нові Skoda Kamiq і Scala можна за зміненою решіткою радіатора, а також оновленими бамперами, фарами та ліхтарями. У салоні встановлене нове двоспицеве кермо.

Хетчбек Skoda Scala і кросовер Skoda Kamiq отримали віртуальний щиток приладів та 8,25-дюймовий центральний тачскрін (9,2-дюймовий екран - опція). Базова комплектація Essence також включає автоматичні світлодіодні фари, кондиціонер, круїз-контроль, ESP та 4 подушки безпеки.

Версія Selection додає 16-дюймові литі диски, запуск двигуна з кнопки, клімат-контроль, парктронік та підігрів сидінь.

Нові Skoda в Україні доступні з бензиновими турбомоторами об'ємом 1,0 л (115 к.с.) та 1,5 л (150 к.с.). Усі версії комплектуються 7-ступінчастим роботом із двома зчепленнями DSG.

Нова Skoda Scala в Україні коштує від 872 350 гривень. Кросовер Skoda Kamiq дещо дорожчий - від 920 091 грн.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
RaMoNVicious  

Топчик за свої гроші. З 1.5Т мотором в Стайлі - просто немає конкурентів. )

+1-3ВІДПОВІСТИ  
3xcool  

RaMoNVicious, ви серйозно?
Шкода 100% гарний автомобіль але отак прям без конкурентів?
Нова скала з двигуном 1.5Т, про який ви зазначаєте коштує мінімум 973000 (ціни взяти з офіційного прайсу шкода), а в другій комплектації 1046000.
За ці гроші зараз можна купити KIA sportage, Tucson. Якщо розглядати європейського виробника, то citroen c4, Opel Grandland, які будуть з дизельними двигунами 1.5 та класичними АКПП. Якщо треба саме хетчбек то є i30, 308, Astra.
Тому це дуже смілива заява, що прям немає конкурентів, вони є і всі з своїми перевагами та недоліками, хоча власне Scala дійсно досить цікаве авто.

+8-1ВІДПОВІСТИ  
RaMoNVicious  

3xcool, де у всіх цих варіантах є бензиновий сучасний мотор з 150кс і 250нм на швидкій КПП? Я вже не кажу про сукупно опції які ще є в Скалі. Так то звичайно, якщо не звертати увагу на мотор+КПП то можно щось і знайти.
Але я ж написав, що саме з цим мотором і коробкою - немає конкурентів на українському ринку.

-5ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 15
Щирий  

Вхідні ціна на автомобілі значно виросли. Раніше в пошуку "Інфокара" можна було сортувати від 10 к, а зараз мінімум це автомобілі китайського і узбецького виробництва 12-13 к., щось європейське це від 16, а щось цікавіше близько 20 к. Печаль. П.С. зараз на сайті мало актуальної інформації по цінах, мабуть не вистачає ресурсу для контролю і оновлення.

+1ВІДПОВІСТИ  
RaMoNVicious  

Щирий, а коли щось європейське коштувало дешевше? Хіба що в б-класі щось можна було знайти від 11-12куй.

-1ВІДПОВІСТИ  
Щирий  

RaMoNVicious, хоча б "Логани" були, утилітарне і просте. Шкоди "фабії" мали адекватні ціни, пежо/сітроени 301/сіеліс стартували від 14, якщо не помиляюся, навіть дастер зайходив з ціною менше 15.

+4ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 5
Ser Gio  

Кашкай на майлд гібриді буде в рази кращий за ці дубові подєлки від вага.

+2ВІДПОВІСТИ  
RaMoNVicious  

Ser Gio, тільки у вологих фантазіях вагохейтерів. Кашкай в принципі не може бут кращим, бо це рено-ніссан-митцу, яка ціна - такий і продукт.

-3ВІДПОВІСТИ  
Ser Gio  

RaMoNVicious, лол, а ви хоч знаєте, що ту силову установку розробив Даймлер? хоча я знаю, що ви скажете, куда там даймлеру до божественного вага.

+3ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 36

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація