Надзвичайно рідкісний суперкар Mercedes-Benz продадуть на аукціоні

Надзвичайно рідкісний суперкар Mercedes-Benz продадуть на аукціоні

29 січня 2023
0

На аукціон RM Sotheby's виставили надзвичайно рідкісний спідстер Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss. Загалом було виготовлено лише 75 таких авто. Подробиці розповіли на сайті аукціонного будинку.

Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss був побудований на честь легендарного пілота «Формули-1», переможця гонки Targa Florio та призера «24 години Ле-Мана» Стірлінга Мосса. Він заснований на моделі SLR McLaren і був доступний для замовлення лише власникам цього авто.

Під капотом SLR McLaren Stirling Moss встановлений 5,5-літровий двигун V8, що розвиває 650 к.с. та 820 Нм. Спідстер здатний розганятися від 0 до 100 км/год лише за 3,5 секунди. Його максимальна швидкість становить 354 км/год.

SLR McLaren Stirling Moss не має лобового скла. Під час їзди водієві та його пасажиру потрібно одягати шоломи.

Всі Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss є цінними об'єктами колекціонування. Ціни на ці автомобілі досягають кількох мільйонів доларів.

Виставлений на аукціон спідстер практично не їздив дорогами. Його пробіг становить лише 150 км.

У авто був лише один власник. Він постарався залишити свій сріблястий суперкар із чорно-червоним інтер'єром у первозданному стані.

Торги за ексклюзивний Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss закінчуються 8 лютого. Аукціонери прогнозують вартість від 3,26 до 4,35 млн. доларів за цей спідстер.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація