Нагородження переможців конкурсу Toyota Автомобіль твоєї мрії – 2019

16 квітня 2019
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Сьомий рік поспіль проводиться Національний конкурс дитячого малюнка Автомобіль твоєї мрії від Toyotа, організатором якого є компанія Toyota Motor Corporation. Діти – це наше майбутнє, тому щороку ми проводимо конкурс дитячого малюнка, в якому беруть участь всі діти у віці до 15 років включно. Конкурс проводиться в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні і підопічні автосалону Тойота ВіДі Автострада завжди приймають в даному конкурсі активну участь.

У нинішньому році, за рішенням авторитетного журі, переможцями сьомого Національного конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2019» стали підопічні дилерського центру Тойота ВіДі Автострада з перемогою в двох номінаціях:

  • Перехрест Олександр, смт. Драбів, вік учасника 13 років, посів почесне 3-е місце у віковій категорії від 12 до 15 років з роботою під назвою Авто Toyota “Рентген Часу”

  • Ніколаєнко Гордій, м.Київ, вік учасника – 8 років, переміг в онлайн – голосуванні за приз глядацьких симпатій на сайті конкурсу з роботою під назвою “Електрострекомобіль”

Представники Тойота ВіДі Автострада персонально привітали маленьких художників із заслуженою перемогою в конкурсі дитячого малюнка Автомобіль твоєї мрії – 2019 і вручили пам’ятні сувеніри.

Менеджер з маркетингу Тойота ВіДі Автострада Валерій Клюй нагороджує переможця конкурсу Ніколаєнко Гордія.

Директор дилерського центру Тойота ВіДі Автострада Олександр Джуринський нагороджує переможця конкурсу Перехреста Олександра.

«Дорогі наші маленькі Друзі! Спасибі Вам за активну участь в Національному конкурсі дитячого малюнка “Автомобіль твоєї мрії”! Дякую за Ваші інновації та креативні ідеї щодо вирішення екологічних проблем, які Ви використовували в своїх малюнках при створенні автомобілів майбутнього, тим самим показавши свою соціально-відповідальну позицію в боротьбі за екологію. Спасибі за Вашу витримку, наполегливість і щиру прихильність до бренду TOYOTA! Бажаємо Вам любові, радості, успіхів і нових перемог!» – привітав своїх підопічних директор Тойота ВіДі Автострада Олександр Джуринський.

Тойота Центр Київ ВІДІ Автострада Тойота Центр Київ ВІДІ Автострада

Тойота Центр Київ ВІДІ Автострада - офіційний дилер Тойота в Україні, є сучасним 3S-концептуальним (sales, service, spares - продаж, обслуговування, запасні частини) автомобільним центром Тойота в Києві.

перейти на сторінку компанії

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація