Наступник SsangYong Actyon виходить на ринок ЄС

Наступник SsangYong Actyon виходить на ринок ЄС

03 вересня 2024
0

На європейський ринок виходить новий KGM Actyon. Кросовер коштуватиме від 37 450 євро. Про це повідомляється на сайті Motor.es.

Наступник SsangYong Actyon із вересня почнуть продавати в Польщі та Німеччині, а згодом він очікується і в інших європейських країнах. Кросовер цілком може з'явитися і в Україні, адже південнокорейський виробник повернувся на наш ринок.

Нагадаємо, що новий Actyon - це вже не рамний позашляховик, а 4,7-метровий кросовер у спортивному стилі на базі моделі Torres. Він має великий (668-1568 л) багажник.

Модель дебютувала із 1,5-літровим 163-сильним турбомотором та доступна з механічною або автоматичною КПП, переднім чи повним приводом. Максимальна швидкість становить 191-194 км/год, а середня витрата пального - 7,9-9,0 л/100 км.

Кросовер KGM Actyon у Європі доволі багато оснащений. Базовий варіант отримав два 12,3-дюймових дисплеї в салоні, а також двозонний клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль, парктронік, камеру, датчики дощу та світла, електропривід та вентиляцію передніх крісел, підігрів усіх сидінь, системи автоматичного гальмування та утримання в смузі.

Топовий KGM Actyon Wild (від 45 180 євро) додає шкіряний салон, підігрів керма, камери кругового огляду, електропривід дверей багажника та контроль "сліпих" зон.

Джерело: Фокус
Фото: KGM

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація