Навігатор Waze показуватиме історію аварій на обраному маршруті

Навігатор Waze показуватиме історію аварій на обраному маршруті

31 грудня 2022
0

Упопулярному серед водіїв додатку Waze додалась нова функція - попередження про наближення до ділянок доріг з високим рівнем аварійності. Вона з'явилася кілька днів тому у бета-версії програми й ґрунтується на повідомленнях спільноти «Weizers».

При наближенні до особливо небезпечних, так званих «червоних» ділянок (вони позначені цим кольором) програма видає попередження із зазначенням тривалості небезпечних відрізків навколо. Щоб не перенавантажувати водія та не викликати непотрібне почуття тривоги, спливає таке повідомлення одноразово.

Крім того, передбачена можливість відключення опції в налаштуваннях програми. Зробити це можна у розділі «Сповіщення та звіти», де, як очікується, найближчим часом з'явиться нова категорія «Історія ДТП».

Звичайно, не все, що тестується з'являється в широкому доступі. Але в Waze вже є ряд опцій, які були спочатку запущені в бета-версії. Серед них одна з найбільш затребуваних на сьогоднішній день - маркування смуг, якими слід рухатися, щоб не пропустити наступний поворот.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація