Найбільший світовий автосалон повернеться у 2023 році

Найбільший світовий автосалон повернеться у 2023 році

05 квітня 2022
0

Женевський автосалон повертається – масштабну автомобільну виставку планують провести у 2023 році. Інформацію підтвердили організатори на офіційному сайті автошоу.

Оголошено вже й дати заходу: Женевський автосалон-2023 відбудеться з 14 до 19 лютого. Так вимушена перерва в історії виставки становитиме чотири роки. Місце проведення не змінилося – павільйон Palexpo.

Автосалон у Женеві є найбільшим автошоу у світі. Вперше він відчинив двері ще 1905 року і в останні десятиліття проводився щороку. Останній (наразі) автосалон у Женеві відбувся у 2019 році, а потім виставку скасовували через епідемію коронавірусу.

Організатори автошоу в Женеві планували відродити його вже цього року, але в результаті не ризикнули її провести, адже коронавірус ще не побороли.

«Ми дуже намагалися та робили все можливе, щоб відновити Женевський міжнародний автосалон у 2022 році. Незважаючи на всі наші зусилля, ми повинні визнати факти та реальність: ситуація з пандемією не перебуває під контролем і є великою загрозою для такого великого заходу, як автошоу у Женеві», - заявив президент оргкомітету автосалону Моріс Турреттіні.

Крім того, наступного року в Досі (Катар) відкриється своєрідний виїзний Женевський автосалон. Виставка не буде такою масштабною, як оригінальне автошоу, але також обіцяє бути багатою на новинки.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація