Найдешевший електромобіль у Європі отримав потужнішу версію

Найдешевший електромобіль у Європі отримав потужнішу версію

15 січня 2023
0

Лінійку Dacia Spring 2023-го модельного року поповнила нова модифікація Extreme Electric 65. Найдоступніший електромобіль від Renault отримав збільшення в потужності. Про це повідомляє офіційний сайт Dacia.

Цифровий індекс у назві вказує на потужність електродвигуна - вона становить 65 к.с. Базовий 44-сильний варіант критикували за погану динаміку, але він залишається у продажу.

Акумуляторна батарея Dacia Spring залишилася без змін - її місткість складає 27,4 кВт.год. Запас ходу 65-сильної версії дещо зменшився та становить 220 км.

Крім того, версія Extreme Electric 65 відрізняється особливими кольорами кузова та декором мідного кольору. Комплектація поповнилася 7-дюймовим тачскрином, камерою заднього виду та навігацією.

Нова Dacia Spring Extreme Electric 65 дещо дорожча за базову версію - 22 300 євро. З усім тим, це, як і раніше, найдешевший електромобіль у Європі. Постачання авто розпочнеться влітку.

Нагадаємо, що електрокар Dacia Spring продають із 2021 року. Компактний 3,7-метровий електрокросовер є європейською версією моделі Renault City K-ZE, яка, зі свого боку, побудована на базі бензинового Renault Kwid.

Незабаром електромобіль Dacia Spring очікує ґрунтовніша модернізація. Кросовер зміниться зовні, отримає покращений салон та версію з місткішою батареєю на 30 кВт?год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація