Найдешевший Mercedes-AMG оцінили в 1500 доларів

Найдешевший Mercedes-AMG оцінили в 1500 доларів

27 травня 2023
0

Компанія Mercedes-AMG, заводський тюнер Mercedes-Benz, презентувала електричний скутер нового покоління. Фактично E-Scooter 2024 модельного року - це щедро прикрашений логотипами AMG електросамокат швейцарської фірми Micro Mobility Systems AG, партнера німецького концерну в цьому проєкті. В даному випадку базовим став скутер Micro Explorer S.

Micro Mobility Systems AG укомплектований електродвигуном потужністю 500 Вт (0,68 к.с.) та батареєю ємністю 450 Вт.год. На максимальній швидкості 20 км/год заряду батареї вистачає на 25 км шляху, у «неспішному» режимі - на 40 км. До максимальної ємності батарея скутера поповнюється за 3,5 години.

Гальмування забезпечують електронне гальмо в електродвигуні та заднє барабанне гальмо. Важить Micro Mobility Systems AG - 14,7 кг. Складна конструкція дозволяє легко переносити чи перевозити скутер.

Придбати електроскутер Mercedes-AMG можна за 1508 доларів. Незважаючи на те, що це все ще найдешевший із існуючих «Мерседесів», але все ж він на 215 доларів дорожчий моделі першої генерації, створеної спільно з Xiaomi.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація