Найпопулярніший позашляховик Ford нарешті дістався Європи

Найпопулярніший позашляховик Ford нарешті дістався Європи

11 червня 2022
0

На автошоу в Софії презентували Ford Bronco 2022. По суті це європейська прем'єра культового позашляховика. Про це повідомляє сайт Motor1.

Новий Ford Bronco надзвичайно популярний у Північній Америці - він зібрав близько 200 тис. замовлень ще до старту виробництва. Мало того, в США модель отримала престижну нагороду - стала найкращим авто 2022 року.

Однак у Європі Ford Bronco поки так і не надійшов у продаж. У Ford пояснюють це кількома причинами. По-перше, спочатку необхідно задовольнити попит на модель в Америці. А по-друге, новий Ford Bronco вважають завеликим для європейських вулиць - його ширина перевищує 2 метри, а маса досягає 2,2 тонни.

Втім, СЕО Ford Motor Джим Фарлі все ж таки хоче продавати модель в Європі. Представники концерну на автошоу в Болгарії підтвердили, що Bronco з'явиться у Старому світі, проте точна дата поки невідома.

У Софії показали Ford Bronco 2022 з 2,7-літровим 330-сильним V6 твін-турбо та 10-ступінчастою автоматичною КПП. Також модель доступна з 2,3-літровою турбочетвіркою на 300 к.с., причому її можна замовити та з 7-ступінчастою «механікою». А нещодавно з'явився заряджений Ford Bronco Raptor потужністю понад 400 сил.

Позашляховик пропонують у тридверній та п'ятидверній версіях, з м'яким та жорстким дахом. Дизайн витриманий на кшталт першого Ford Bronco 1966 року.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація