Найпотужніша і найшвидша Skoda Octavia надійшла у продаж

Найпотужніша і найшвидша Skoda Octavia надійшла у продаж

17 липня 2024
0

Лінійку Skoda Octavia 2024 на європейському ринку поповнила топова заряджена версія RS. Спортивна модель надходить у продаж за ціною від 46 990 євро за ліфтбек і 47 790 євро - за універсал. Про це повідомляє сайт Motor.es.

Нова Skoda Octavia RS не надто змінилася зовні - у неї нові фари, бампери та решітка радіатора. Як і раніше, авто вирізняється обвісом та 18-дюймовими дисками.

У салоні встановили збільшений 13-дюймовий тачскрін, причому мультимедійну систему доповнили «помічником» ChatGPT. Крім того, Skoda Octavia RS оснащена спортивними кермом і кріслами.

Разом з тим, Skoda Octavia RS 2024 стала швидшою. Потужність 2,0-літрового турбомотора підняли з 245 до 265 к.с. Тепер розгін до 100 км/год займає 6 секунд, а максимальна швидкість становить 250 км/год. Це найпотужніша і найшвидша Skoda Octavia. А от дизельної модифікації більше не буде.

Комплектація Skoda Octavia RS включає матричні фари, безключовий доступ, двозонний клімат-контроль, підігрів сидінь, парктронік, адаптивний круїз-контроль і набір систем безпеки.

Джерело: Фокус
Фото: Skoda

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація