Названо можливі терміни виходу автомобіля Apple

Названо можливі терміни виходу автомобіля Apple

04 липня 2023
0

Компанія Apple продовжила роботу над безпілотним автомобілем і може випустити його в найближчі роки. Про це з посиланням на аналітика Wedbush Деніела Айвза повідомляє CNBC.

За словами інсайдера, незважаючи на те, що представники корпорації ніяк не коментують ситуацію з автомобілем, робота над проектом Apple Car все ще ведеться. Айвз назвав орієнтовні терміни анонсу першого автомобіля бренду - на його думку, про проект розкажуть не раніше 2026 року.

Деніел Айвз підкреслив, що, незважаючи на труднощі, Apple не планували заморожувати проект. Фахівець зазначив, що питання про вихід безпілотного автомобіля від американського IT-гіганта - «коли, а не якщо».

Аналітик нагадав, що в 2021 році компанія Тіма Кука спілкувалася з кількома виробниками автомобілів, щоб ті допомогли їй вийти на новий для себе ринок. Компанія контактувала з Hyundai, Nissan та іншими концернами. Ці зв'язки Айвз назвав «грою в побачення». Наприкінці інсайдер зауважив, що, за деякими чутками, Apple розпочала роботу над проектом ще у 2014 році, тобто корпорація розробляє свій перший безпілотний автомобіль майже 10 років.

Джерело: Лента

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація