Неочікувана знахідка: фотошпигуни помітили загадковий Audi

Неочікувана знахідка: фотошпигуни помітили загадковий Audi

13 червня 2024
0

Німецька компанія Audi проводить тести нової моделі, яка стане заміною одразу двох машин із нинішньої гами - А6 та А7. Прототип майбутньої новинки потрапив до об'єктивів невтомних фотошпигунів із Carscoops.

Останнім часом спостерігається стійка тенденція відмови від класичних седанів на користь більш практичних та універсальних хетчбеків та фастбеків. Компанія з Інгольштадта має великий досвід у виробництві автомобілів з найрізноманітнішими кузовами і, мабуть, нова модель стане наступницею відразу двох моделей - седана А6 і фастбека А7 Sportback.

Прототип має кузов з плавними згинами та обтічними поверхнями. У передній частині переважає широка фірмова решітка радіатора із сітчастим малюнком. Його обрамляють вертикальні повітряні шторки та стрілоподібні фари. Також машина отримала мінімалістичні ручки дверей, задні ліхтарі-бумеранги, здвоєний вихлоп і лаконічний задній спойлер.

Audi поки що зберігає в секреті технічні характеристики, але очікується, що модель базуватиметься на архітектурі PPC (Premium Platform Combustion), яку також отримають нові генерації A5 та Q5. Для новинки запропонують гібридні силові агрегати у різних конфігураціях.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація