Неіснуючий Ford Mustang 2024 року продали за півмільйона доларів

Неіснуючий Ford Mustang 2024 року продали за півмільйона доларів

01 лютого 2023
0

Новий Ford Mustang сьомого покоління незабаром з'явиться в американських дилерів, але першу машину вже продано. За нього виручили колосальні 565 000 доларів на аукціоні Barrett-Jackson, що відбувся в січні 2023 року. Кошти від продажу підуть на добру справу.

На аукціоні Barrett-Jackson було запропоновано автомобіль з VIN-кодом 001. Захід відбувся під час розпродажу в Скоттсдейлі, штат Арізона, 28 січня 2023 року. Фотографій саме цього «Мустанга» нема, оскільки він ще не виготовлений. Однак ми знаємо, що це буде модель GT, яка оснащена 5,0-літровим V8 потужністю до 486 кінських сил. Переможець торгів зможе вибрати автоматичну чи механічну коробку передач.

Ford дозволяє переможцю налаштовувати автомобіль. На момент запуску Mustang пропонуватиметься з 11 кольорами кузова, колісними дисками з кількома дизайнами від 18 до 20 дюймів і гальмівними супортами Brembo, пофарбованими в чорний, червоний або Grabber Blue. Також доступні численні пакети опцій.

Кошти від продажу будуть передані благодійній організації під назвою Juvenile Diabetes Research Foundation (JDRF), яка фінансує дослідження діабету 1 типу. Ford має довгу історію продажу першого зразка бажаного нового автомобіля на благодійному аукціоні; він також продав перші зразки п'ятого та шостого поколінь Mustang через Barrett-Jackson.

Для решти покупців Ford Mustang 2024 року випуску планується продавати влітку 2023 року. Ціна ще не оголошена.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація