Nio тестує новий електричний кросовер

Nio тестує новий електричний кросовер

09 березня 2024
0

Електричний кросовер Alps DOM (кодова назва) від Nio був помічений у Китаї з написом «Краще, ніж Tesla Model Y» на задньому склі. Раніше співзасновник і генеральний директор Nio Вільям Лі попросив людей, які бажають придбати Tesla Model Y, дочекатися першої моделі Alps, бо вона буде дешевшою і кращою. Так, Nio збирається конкурувати з найбільш продаваним у світі автомобілем.

Це фастбек-кросовер, який отримав порт для зарядки в задньому лівому крилі, безрамкові двері та висувні дверні ручки. В основі DOM лежить платформа третього покоління Nio - NT 3.0. Він запропонує покупцям акумулятори ємністю 60 і 90 кВт.год на вибір.

DOM початкового рівня матиме один електродвигун, розроблений Nio. Таке рішення було прийнято для зниження стартової ціни. Однак DOM також буде доступний із повним приводом. Як і будь-який інший автомобіль Nio, він підтримує функцію заміни акумулятора. За словами представників Nio, після виходу на ринок для Alps DOM буде доступно понад тисячу станцій заміни акумуляторів.

Очікується, що ціна DOM починатиметься з 34 700 доларів, а Model Y коштує від 36 000 до 50 500 доларів у Китаї. Вільям Лі також згадав, що кросовер Alps матиме швидшу зарядку і більший екран.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація