Nissan показав електрокросовер із дуже нестандартним дизайном

Nissan показав електрокросовер із дуже нестандартним дизайном

11 жовтня 2023
0

Опубліковано перші зображення Nissan Hyper Adventure. Концепт-кар презентують на автосалоні в Токіо Japan Mobility Show разом зі ще одним прототипом Hyper Urban. Про авто розповіли на офіційному сайті японського автовиробника.

Новий Nissan Hyper Adventure - невеликий кросовер для любителів активного способу життя. Він вирізняється оригінальним дизайном із вираженим «носом» і розширеними колісними арками.

У кросовера оригінальна конструкція дверей: передні - звичайні, а ось задні - піднімаються вгору. Двері багажника складаються з двох секцій, причому нижня частина перетворюється на підніжки.

У салоні Nissan Hyper Adventure встановлено кермо-штурвал, а на всю передню панель розтягнуто дисплей. Дані проектуються і на лобове скло. Салон доволі просторий, щоб перевозити лижі, намет або навіть каяк. Задній диван здатний розвертатися на 180 градусів.

Характеристики Nissan Hyper Adventure поки що не розкривають. Відомо, що кросовер отримає два електромотори і повний привід, а також функцію двонаправленої зарядки - зможе живити електрикою різні прилади.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація