Nissan показав «майбутнє» знаменитого кросовера Juke

Nissan показав «майбутнє» знаменитого кросовера Juke

19 жовтня 2023
0

Новий електричний кросовер Nissan Hyper Punk - майбутнє автомобілів бренду. Знаменитий Juke вгадується у цьому прототипі миттєво. У компанії використовували риси відомої моделі, щоб натякнути на подальший її розвиток.

Відразу варто зазначити, що у виробництво новий Nissan Hyper Punk не вирушить. Це скоріше виставка досягнень дизайнерів та конструкторів компанії.

Але за «м'ятими» поверхнями кузова в стилі орігамі та дверима, що піднімаються вгору, ховається стилістична основа для Nissan Juke 3 покоління, що може з'явитися через кілька років у статусі електрокара.

Саме з цієї точки зору концепт, який незабаром привезуть на виставку Japan Mobility Show (раніше - Токійський автосалон), є найбільшою цінністю. В іншому - ефектна машина, щоб розважати публіку.

Nissan навіть позиціонує цей прототип як інструмент для Instagram-блогерів. У салоні встановили кілька камер, монітори, систему автоматичного підбору музики та освітлення. Але це не більше, ніж яскрава можливість привернути до автомобіля увагу.

Джерело: Обозреватель
Фото: Nissan

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація