Nissan показав незвичайний сімейний електромобіль Hyper Tourer

Nissan показав незвичайний сімейний електромобіль Hyper Tourer

17 жовтня 2023
0

Опубліковано перші фото концепт-кара Nissan Hyper Tourer. Електричний мінівен представлять на Японській виставці мобільності 2023 року разом з прототипом Hyper Adventure. Про це розповіли на сайті бренду.

Nissan Hyper Tourer отримав футуристичний дизайн з незвичайною передньою оптикою. Уздовж усього кузова розташована світлодіодна смуга, яка є денними ходовими вогнями.

Кузов мінівена пофарбований у бронзовий колір. Зовнішній вигляд доповнюють нестандартні колісні диски з ефектом шахової дошки.

У Nissan заявили, що Hyper Tourer розроблено для «людей, які цінують у житті все прекрасне і насолоджуються компанією друзів і колег». Ця концепція повною мірою розкривається в інтер'єрі моделі.

Усередині встановлено чотири окремі сидіння, які можна обертати на 360 градусів. Салон прикрашають традиційні японські візерунки куміко і косі.

Для пасажирів заднього ряду сидінь передбачено окремий дисплей для перегляду цифрового контенту і навігації.

Крім цього концепт-кар може похвалитися наявністю інноваційної системи з використанням штучного інтелекту, яка може відстежувати біометричні показники всіх людей усередині авто, включно з мозковими хвилями та частотою серцевих скорочень.

У Nissan не розкрили подробиць про технічні характеристики Hyper Tourer. Відомо, що мінівен отримав акумуляторну батарею великої місткості та запас ходу понад 450 км на одному заряді.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація