Nissan представив новий Townstar Crew Van

Nissan представив новий Townstar Crew Van

14 червня 2024
0

Японська компанія Nissan презентувала нове покоління фургона Townstar Crew Van - легкий, компактний та універсальний комерційний фургон. Новинка створена на базі популярної версії L2 Townstar, але має збільшений корисний простір.

Версія Townstar Crew Van Van дозволяє швидко і просто змінювати конфігурацію салону, щоб максимально ефективно використовувати простір і відповідати вимогам клієнтів, що постійно змінюються.

Користувачі можуть легко трансформувати другий ряд сидінь однією рукою, перетворюючи вантажний фургон на зручний п'ятимісний автомобіль за лічені секунди. Якщо другий ряд сидінь не потрібний, обсяг вантажного відділення можна збільшити на 1 м3 до 3,1 м3.

При розкладеному ряді сидінь комфорт для пасажирів забезпечують індивідуальні 3-точкові ремені безпеки та підголівники. Вікна другого ряду можна відкрити для забезпечення доступу свіжого повітря. Крім того, вбудована перегородка надійно захищає пасажирів травмування.

Townstar Crew Van оснащений одним із найширших дверей у своїй категорії (831 мм), що забезпечує хороший доступ до задніх сидінь. Вантажність новинки складає 845 кг, а ще півтори тонни можна взяти із собою на буксирі.

Для шанувальників «зеленої» енергетики компанія підготувала електричну версію Townstar Crew Van EV. Батарея місткістю 45 кВтг забезпечує запас ходу до 278 км. Автомобіль має вбудований зарядний пристрій на 22 кВт, а на станції швидкої зарядки потужністю 80 кВт відновити запас АКБ від 15% до 80% можна лише за 37 хвилин.

Новий Townstar Crew Van оснащений різними передовими технологіями, включаючи паркування без рук, унікальний у своєму класі монітор кругового огляду, адаптивний круїз-контроль, систему контролю за сліпими зонами і бездротовий зв'язок CarPlay/Android Auto. Камера заднього виду, система екстреного гальмування та датчики паркування забезпечать безпеку під час маневрів.

Інфо-розважальна система Townstar Crew Van забезпечує доступ до важливої ??інформації через смартфон за допомогою фірмової програми NissanConnect. З його допомогою можна якнайточніше спланувати поїздку, отримати інформацію про трафік у режимі реального часу, а також інші корисні дані, наприклад, про стан заряду АКБ.

На модель надається стандартна гарантія 5 років або 160 000 пробігу, а також 8 років на електричну батарею версії EV.

Джерело: Авто Центр
Фото: Nissan

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація