Nissan представив оновлений варіант моделі Rogue

Nissan представив оновлений варіант моделі Rogue

11 січня 2024
6

Представлено Nissan Rogue 2024-го модельного року, який отримав перероблену передню частину зі зміненою фірмовою решіткою V-Motion, а також значні технологічні покращення всередині. Компанія повідомила, що тепер ціна стартує із 29 685 доларів.

У порівнянні з минулим роком, Nissan Rogue 2024 тепер поставляється з п'ятирічною підпискою на вбудовані сервіси Google, які включають цифрового помічника з можливістю керування навігацією автомобіля, налаштуваннями клімат-контролю, розвагами та приладдям розумного будинку технологічного гіганта.

Моделі SL і Platinum оснащені 12,3-дюймовим інформаційно-розважальним екраном у порівнянні з 8,0-дюймовим дисплеєм S і SV. Крім того, Android Auto та Apple CarPlay мають провідне з'єднання в модулях S та SV, але ці функції є бездротовими для SL та Platinum.

Rogue 2024 поставляється з двома портами USB-C для базової комплектації S. У версіях SV, SL та Platinum є ще два порти для пасажирів позаду. Крім того, комплектації SL та Platinum отримали зарядний майданчик перед важелем перемикання передач.

Єдиним двигуном, як і раніше, залишається 1,5-літровий трициліндровий мотор зі змінним ступенем стиснення з турбонаддувом, що розвиває потужність 201 к.с. та крутний момент 305 Нм. Єдина доступна трансмісія - варіатор.

Rogue - найважливіший і найпопулярніший для Nissan автомобіль в Північній Америці. Минулого року загалом було продано 271 458 одиниць.

Nissan Rogue 2024-го модельного року вийде у першому кварталі цього року.

Джерело: iXBT.com
Фото: Motor1

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
No Mercy  

Три абзаци в статті про монітори, підписку Гугл, і USB-роз'єми. І тільки один маленький абзац про двигун. І більше ніякої технічної інформації, типу динаміки, розхід палива, кліренс і т.д. Оце зараз статті про автомобілі пішли. Ніби смартфон новий вийшов, а не паркетник.

+4-17ВІДПОВІСТИ  
3xcool  

No Mercy, з цим інноваційним двигуном зараз проблеми, тому і не акцентують увагу

+3ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

3xcool, щодо двигуна згоден. Але ж можна ще багато про що писати в технічному плані, а не про роз'єми для зарядки і про Гугл)))

+3-15ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 3

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація