Nissan презентував оригінальний міський хетчбек Dayz

Nissan презентував оригінальний міський хетчбек Dayz

29 вересня 2023
0

В Японії презентували новий Nissan Dayz. Компактна міська модель пройшла ґрунтовну модернізацію і надходить у продаж за ціною від 1 437 700 до 2 080 100 ієн ($9650 - 13 950). Подробиці по неї розкрили на офіційному сайті Nissan.

Мініатюрний Nissan Dayz належить до сегменту так званих кей-карів - недорогих і ультракомпактних міських авто завдовжки менше 3,4 м. В Японії такі моделі користуються попитом. Dayz створений на базі Mitsubishi eK і це найменша модель Nissan.

Розміри Nissan Dayz 2023:

  • довжина - 3395 мм;
  • ширина - 1475 мм;
  • висота - 1660 мм;
  • колісна база - 2495 мм.

Новий Nissan Dayz 2023 впізнається за зміненою передньою частиною, причому пропонують два різні варіанти її дизайну - з компактною і широкою решіткою радіатора. В останньому випадку авто дещо нагадує електрокросовер Nissan Ariya.

У салоні поліпшено матеріали оздоблення і запропоновано нові його варіанти (зокрема, і рожевого кольору). Також з'явилися додаткові відсіки для дрібної поклажі. Базова версія отримала діодні фари і контроль «сліпих» зон, а перелік опцій поповнили камери кругового огляду, підігрів керма і система напівавтономного водіння ProPilot.

Nissan Dayz комплектують 660-кубовими бензиновими двигунами на 48 і 64 к.с. Обидві версії отримали варіатор, а привід може бути переднім або повним. Також на базі Dayz створено електромобіль Nissan Sakura.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація