Німеччина планує знизити субсидії на електромобілі, а згодом і повністю скасувати допомогу

Німеччина планує знизити субсидії на електромобілі, а згодом і повністю скасувати допомогу

21 квітня 2022
0

У повідомленнях з Німеччини йдеться, що Федеральне міністерство економіки та боротьби зі зміною клімату країни запропонувало поступово відмовитися від субсидій на купівлю електромобілів до 2025 року і повністю скасувати будь-які пільги для споживачів, які купують гібридні електромобілі (PHEV), що підключаються до кінця поточного року. Німецька асоціація автомобільної промисловості (VDA) чинить опір, стверджуючи, що PHEV залишаються життєво важливими для впровадження електромобілів.

Німеччина - країна, що асоціюється із автомобілями. Не дивно, що такі відомі імена, як Mercedes-Benz, Volkswagen, Audi та Porsche називають країну ЄС своїм будинком. Оскільки ЄС працює над вирішенням проблеми зміни клімату, більша частина його законодавства позначила закінчення продажу автомобілів із ДВЗ.

Європейські автовиробники, подібні до згаданих вище, пообіцяли перейти на повністю електричні автомобілі протягом наступного десятиліття. Щоб прискорити впровадження електромобілів у всьому світі, багато країн стимулюють своїх громадян до швидшого переходу на електромобіль.

Наприклад, Китай пропонує субсидії на купівлю електрифікованих автомобілів, особливо нових електромобілів (NEV), найпопулярнішого сегменту транспортних засобів у країні. США пропонує податкові пільги як у федеральному рівні, і на рівні штатів, залежно від цього, де ви живете.

Зараз Німеччина пропонує субсидії у розмірі 6000 євро (6484 долари США) на покупку електромобілів. Проте, згідно з нещодавнім звітом, міністерство економіки Німеччини має намір знизити ці субсидії на електромобілі.

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація