Німецький стартап  Cenntro презентував дві новинки

Німецький стартап Cenntro презентував дві новинки

23 вересня 2022
0

Компанія Cenntro Electric Group Limited слабо відома навіть у рідній Німеччині. Тим не менш, вона пропонує досить широкий вибір комерційного електротранспорту для різних цілей. На виставці IAA Transportation 2022, що проходить у німецькому Ганновері автовиробник представив ще дві цікаві новинки.

Почнемо з найцікавішого - фургона Logistar 260. Машина має довжину 5,5 метрів і здатна приймати на борт до 1 280 кілограмів корисного вантажу, з яким вона зможе подолати близько 270 кілометрів на одній зарядці.

Судячи з усього, Logistar 260 запозичить технічну начинку у компактнішого Logistar 200. Тобто під капотом розташований один електромотор на 82 кінські сили, який працює з батареєю ємністю в 41,9 кВт.год.

Є і компактніша модель Logistar 100. Ця машинка, чимось нагадує Suzuki Alto, здатна перевозити до 525 кілограм вантажу, що робить її ідеальним транспортом «останньої милі», дозволяючи доставляти товари безпосередньо клієнтам або ритейлерам. До речі, запас ходу тут невеликий, лише 120 кілометрів на одній зарядці. Це також обмежує експлуатацію електрокара межами міста.

Logistar 100 вже отримав усі необхідні документи та вийде на ринок найближчим часом. На більший Logistar 260 документи ще не отримано, тому постачання заплановано лише на перший квартал 2023 року.

Джерело: InsideEVs

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація