Нові китайські електрокари Volkswagen ID4 в Україні - за 36 950$

21 грудня 2021
13
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Автомобільний імпортер AuctionAuto планує збільшити постачання електрокарів із Китаю. Вже найближчим часом українці зможуть купувати китайські електромобілі не тільки на замовлення, як зараз, але й з асортименту.

«Китайські електромобілі добре продаються і ми плануємо суттєво збільшити асортимент моделей на замовлення та в наявності. Вже сьогодні ми успішно возимо будь-які електричні моделі з Китаю для наших клієнтів», - кажуть в AuctionAuto.

Volkswagen ID4 CROZZ Pure+

Одним з найбільш продаваних електрокарів є модель Volkswagen ID4 CROZZ Pure+ - ексклюзивна комплектація ID4 для Китаю. Партію нових машин для клієнтів вже відправлено в Україну. Також кілька авто будуть доступні для покупки за наявністю. Електромобілі ID4 CROZZ Pure+ приїдуть до України у лютому 2022 року. Дальність ходу – 550 км. Ціна - $36 950, з урахуванням вартості доставки та розмитнення.

«Наші клієнти активно цікавляться всіма брендами електрокарів з Китаю, але замовляють поки що частіше за інших саме VW ID4. Очевидно позначається довіра та впізнаваність марки Volkswagen. Беруть їх як для себе, так і на перепродаж, тому різниця з ціною в Україні на таку модель - більше 5.000$» – повідомили в AuctionAuto.

ID4 комплектується акумуляторною батареєю на 84,8 кВт та електричним двигуном для більш ніж 550 км ходу на одній зарядці. Модель має один з найбільш містких салонів у своєму класі: у ньому великий запас висоти та плоска підлога (батарею помістили під підлогою і вона не займає місця).

Volkswagen ID4 CROZZ Pure+ пропонує розширений пакет обладнання:

  • цифрова панель приладів діаметром 5,3 дюймів;
  • мультимедійний дисплей діаметром 10,2 дюймів;
  • панорамний дах з електроприводом;
  • система адаптивного круїз-контролю;
  • передній та задній парктронік;
  • доступ без ключа;
  • сидіння з пам'яттю та підігрівом;
  • електричні дзеркала заднього виду з підігрівом.

Керувати функціями можна через 10,2-дюймовий дисплей Discover Pro - фізичні кнопки та перемикачі в салоні не передбачені. Цифрові асистенти IQ.Drive також входять у базове оснащення та допомагають водієві у складних дорожніх ситуаціях.

Електромобілі з Китаю підтримують стандарт зарядки GB/T, який на станціях зарядки в Україні не представлений. Тому AuctionAuto дарує спеціальний перехідник кожному покупцеві Volkswagen ID4 CROZZ Pure+. З ним поповнити заряд акумулятора можна на будь-якій станції на території нашої країни.

У чому переваги електромобілів із Китаю?

Китай швидко виривається на перші місця серед країн-виробників електрокарів. У 2021 році китайський виробник BYD потрапив на 3 місце рейтингу найдорожчих автомобільних брендів у світі, витіснивши з нього німецький Volkswagen, який продає машини з 1937 року. Незважаючи на те, що електрокари BYD представлені лише в окремих країнах світу, китайський бренд легко обігнав німецького конкурента, представленого повсюдно.

Можна назвати три головні переваги електромобілів з Китаю – технологічність, великий вибір та низькі ціни.

Технологічність. Китайська економіка - найсильніша та наймасштабніша у світі. Китайці стрімко розвивають та впроваджують інновації. Щороку там випускається щонайменше кілька передових моделей з погляду технологій. Наприклад можна навести у приклад електроседан BAIC ArcFox Alpha: його інтелектуальна система Alpha-OS вміє розпізнавати обличчя і ефективно регулює роботу систем допомоги водієві. А у китайського електромобіля NIO ET7 запас ходу перевищує показники Tesla, Audi та Volkswagen – понад 1000 км на одній зарядці.

Великий вибір. У Китаї зараз пропонується близько 100 серійних електрокарів — приблизно в 2-3 рази більше, ніж в Америці та Європі. Там можна легко знайти електричний седан, кросовер, позашляховик, хетчбек або масивну вантажівку для робочих завдань.

Низькі ціни. Китайські електричні машини вже зараз не поступаються американським та європейським з погляду технологій та інновацій, але все ще зберігають демократичні ціни. Наприклад, найбільш продаваний електрокар на ринку Китаї - Hong Guang Mini EV із запасом ходу на 100 км - коштує всього 4500$. Цей народний автомобіль для повсякденного використання краще купують, ніж модний Tesla Model 3 – як правило, молодь та жінки.

Електромобілі в Китаї: що ще можна купити, крім Volkswagen ID4 CROZZ Pure+

У Китаї є сильні та успішні місцеві бренди, які випускають електромобілі – Geely, NIO, Xpeng, JAC, BAIC, Enovate, Emgrand, NETA, Beijing. За останні кілька років в них сумарно вийшло кілька десятків цікавих серійних електрокарів. Будь-який з них можна пригнати до України на замовлення.

Також на китайському ринку добре представлені світові бренди – Volkswagen, BMW, Tesla, Renault, Chevrolet, Nissan, Hyundai, Honda. Вони збирають машини на власних заводах у Китаї. Часто випускають ексклюзивні версії для місцевого ринку, яких у Америці та країнах Європи не знайти. Однією з таких моделей є Volkswagen ID4 CROZZ Pure+ - абсолютний китайський ексклюзив, який пропонує компанія AuctionAuto.

Джерело: AuctionAuto

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Logozinsky  

хм.. 37К цена, интересная

ВІДПОВІСТИ  
VladFF  

Не знал что Фольксваген делает спец. комплектации под рынок Китая

+1-1ВІДПОВІСТИ  
ВладГ  

VladFF, серйозно ??? де ви були останні 10 років ? на безлюдному острові ?

+4-1ВІДПОВІСТИ  
Pavloda  

Новая тема пошла на Китайские машины? Что-то много предложений появляться стало, на улицах часто стал встречать.
Вчера Хpeng видел, новеньки практически - красивый. Только гуглить пришлось сначала что это такое)

+1ВІДПОВІСТИ  
Petropet  

Цена очень интересная, на Автория смотрел их там от 42.000$ и предложений не много. Всего 4 машины висело.

+1ВІДПОВІСТИ  
platonovandrey  

Сколько ей нужно времени для полной зарядки, из реальной практики? И сколько реально проезжает из заявленных 550 км?

ВІДПОВІСТИ  
And. Y  

Щось підозріло дешево... Хм

ВІДПОВІСТИ  
3xcool  

Ну таке. Я краще придбаю офіційний ліф чи електричну Мокка, які плюс мінус в вартості цієї машини. Бо сучасна електроніка у Фольксваген останнім часом не радувала. Що я буду робити, якщо цей гаджет на колесах в мене десь встане. Без офіційного сервісу, мене лякає...

+2ВІДПОВІСТИ  
Logozinsky  

3xcool, Так с ними по идее можно будет обратиться в официальный сервис Фольксваген. Официалы же тоже ID продавать будут, только ценник там на порядок выше

+1-3ВІДПОВІСТИ  
ВладГ  

Logozinsky, ти хоч розумієш, що значить фраза "на порядок" ? це означає, як мінімум різницю в 10 разів. Ось цей нулик в кінці цифри "10" і є тим "порядком". іди до школи, школота.

+2-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2
Анатолий Ланский  

В этой комплектации нет сидений с памятью.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація