«Нова» Lada виявилася китайським кросовером FAW

«Нова» Lada виявилася китайським кросовером FAW

15 квітня 2023
3

В Інтернеті показали новий кросовер Lada X-Cross 5, який планують відправити у серійне виробництво. Виявилося, що це китайський компактний кросовер FAW Bestune T77.

У 2022 році з РФ пішли всі великі міжнародні автовиробники. Вони підтримали економічні санкції, введені проти РФ за те, що російські окупаційні війська 24 лютого 2022 року розпочали повномасштабне вторгнення в Україну. У РФ залишилися лише китайські автовиробники.

Виробництво автомобілів у РФ скоротилося до мінімуму. Мало того, там тепер видають китайські автомобілі за власні розробки.

Один із прикладів - Lada X-Cross 5. АвтоВАЗ стверджує, що це його нова модель, і що вона скоро з'явиться у продажу. Насправді, це китайський кросовер FAW Bestune T77, який просто отримав емблему Lada. Все інше у цих автомобілів однакове. 

Стверджується, що випуск «нової» Lada почнеться влітку поточного року на колишньому заводі Nissan. Слід зазначити, що в Росії продається оригінальний кросовер FAW Bestune T77. Мабуть, китайську компанію FAW влаштовує такий стан речей, якщо вона дозволяє так безцеремонно красти свої моделі. До речі, FAW Bestune T77 не можна назвати доступним автомобілем. Його ціна в Росії в перерахунку на долари стартує з відмітки $26,570.

Китайська компанія FAW випускає FAW Bestune T77 із 2018 року. Його довжина складає 4525 мм, ширина - 1845 мм, висота - 1615 мм, а колісна база - 2700 мм. Він оснащується 1,5 літровим бензиновим турбомотором потужністю 168 к.с. Є припущення, що для РФ цей двигун зроблять менш потужним.

Джерело: Today.ua
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Ford_V8  

Інфокар тестив нову ладу ще коли вона не була ладою)))

+5ВІДПОВІСТИ  
nikes  

Отож... рашисти хотіли стати власниками України, а стали рабами Китаю, все стає на свої місця...

+7-1ВІДПОВІСТИ  
krauler  

Ну що тут сказати, позорники!!!! В них взагалі відсутнє поняття позор. Китай років 50 назад максимум що виготовляв, так це палочки для їжі, на даний момент рашисти копіюють в них автомобілі і так дальше. Це ппц. І це, що в пропагандах Лондон стирають в радіоактивний попіл.

+4ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація