Нова Mazda3 — фіналіст європейського «Автомобіля року 2014»

24 грудня 2013
6
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Інноваційна Mazda3 стала фіналістом «Автомобіля року 2014» в Європі! До фіналу найстарішої та найбільш жаданої європейської авто-премії потрапили 7 авто з 30 кандидатів.

Жовтнева прем’єра європейського ринку, нова Mazda3 стала одним з двох неєвропейських авто та єдиною японською моделлю у фінальній сімці. Нова генерація бестселера Mazda вже встигла виграти «Автомобіль року» в США від autoguide.com. Окрім того, нова Mazda3 стала фіналістом нагороди «Green Car of the Year» і переможцем премії «Автомобіль року 2014 в Канаді: краще невелике авто» відразу в двох цінових категоріях. Також вона увійшла до рейтингів «10 кращих авто» за версією німецького журналу «Focus» та американського «Car and Driver». Жодних сумнівів, нова Mazda3 рухається стопами свого попередника : перші 2 покоління отримали понад 130 нагород по всьому світі!

Третій представник нової генерації Mazda, Mazda3 дійсно кидає виклик умовностям. Седан і хетчбек були створені на базі інноваційних технологій SKYACTIV і вражаючого дизайну «KODO — душа руху». Завдяки оновленому інтерфейсу людина-машина (HMI) розробники домоглися особливого єднання водія і його автомобіля. Більш того, нова система підключення дозволить вам завжди бути online з Mazda3.

Спортивна зовнішність цього авто повністю відображає його динамічні характеристики. Mazda3 поєднує брендовий драйв Mazda з неймовірною економічністю. Чудовий рівень безпеки забезпечує міцний, але легкий корпус, а також повний спектр систем i-ACTIVESENSE. Не дивно, що в суворих тестах Euro NCAP Mazda3 отримала максимальну оцінку.

«Це велика честь — таке визнання нашої моделі», — розповідає Джефф Гайтон, президент і виконавчий директор Mazda Motor Europe, — «і нова Mazda3 дійсно заслуговує на ту бурю овацій, яку вона отримує разом із відмінними продажами і позитивними відгуками журналістів та фанатів Mazda по всьому світі».

«ВіДі-Скай» «ВіДі-Скай»

Офіційний дилер Mazda «ВіДі-Скай» - єдиний у Києві концептуальний 3-S комплекс у складі Міста Автомобілів «ВіДі АвтоСіті Кільцева», що надає повний комплекс основних і супутніх послуг в одному місці.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
forgiven  

Чтобы не говорили недоброжелатели,но новая Мазда 3-красивый автомобиль....

+4-1ВІДПОВІСТИ  
pb11  

красивый, но цена неадекватная

+3-1ВІДПОВІСТИ  
Shep  

а ты отними 15% на которые авто подорожали за последний год благодаря покращенню, и получишь адекватную цену... а вот комплектации действительно неадекватные!

+1-4ВІДПОВІСТИ  
Sаня  

Совершенно непонятно, почему в "Авто року 2014" у нас Мазда-3 не принимает участия.

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Tizi-ONe  

Тому що там тільки ті хто проплатив, багато китайців, шкод та корейців..... Навіть у РФ цей конкурс більш цікавіший ніж у нас.

+3-1ВІДПОВІСТИ  
Sаня  

Мазда-6 фигурирует, а на тройку денег не хватило! Фукусима помешала?

+2-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація