Нова Toyota Crown отримає гібридні версії

09 жовтня 2022
0

Седан Toyota Crown нового, 16-го покоління, який незабаром має з'явитися у продажу, отримає повноцінну гібридну версію PHEV, а також дві версії з «м'якою» гібридною силовою установкою. Про це у своєму новому інтерв'ю розповів глава компанії Toyota Акіо Тойода.

Crown 16-го покоління став свого роду крос-седаном. У нього високий дорожній просвіт, нове оформлення передньої частини, профіль фастбека і пластиковий обвіс по колу, що підкреслює вседорожні можливості автомобіля.

У стандартній комплектації цей крос-седан оснащується 2,5 л бензиновим двигуном та трьома електромоторами. Загальна потужність такої гібридної силової установки, як очікується, складе близько 236 к.с.

Більш спортивна версія отримала потужніший 2,4 л бензиновий мотор з турбонаддувом та три електромотори (два - спереду, а третій електромотор - на задній осі). Таке розташування силової установки запозичено у нового гібридного люксового кросовера Lexus RX500h. Її загальна потужність становить, мабуть, 340 к.с.

Який новий Crown матиме повноцінну гібридну версію PHEV - ще не відомо. Toyota каже, що це буде потужна силова установка - близько 340 к.с. Нагадаємо, що будь-яка модель Toyota з PHEV позиціонується як топова - Prime. Тобто такі версії мають найпотужніші гібридні силові установки.

Зазначимо, що у стандартній комплектації нової Toyota Crown є два великі сенсорні дисплеї, системи безпеки Toyota Safety Sense 3.0, люк у даху, підігрів та вентиляція передніх сидінь.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація