Нове досягнення від Нового Jeep Avenger: отримано 100 000 замовлень - неймовірний рівень популярності для Бренду Jeep!

Нове досягнення від Нового Jeep Avenger: отримано 100 000 замовлень - неймовірний рівень популярності для Бренду Jeep!

24 червня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Кросовер Jeep Avenger продовжує задавати власні стандарти в дуже конкурентному європейському сегменті B-SUV, де легендарний Бренд Jeep представлено вперше. Здобувши визнання як «Автомобіль Року 2023», цей унікальний компактний кросовер відтепер отримав й справжнє народне визнання - вражаючі 100 000 замовлень від клієнтів з моменту ринкового запуску Нового Jeep Avenger наприкінці 2022 року. Завдяки автомобілю Jeep Avenger, який виробляється та продається в Європі, Бренд Jeep продовжує зміцнювати свій статус першопрохідця та привносить в європейський сегмент B-SUV особливу ДНК Jeep - відчуття свободи, пристрасті до пригод, задоволення від водіння.

Ерік Лафорж (Eric Laforge), голова Бренду Jeep на ринку Європи, прокоментував важливі ринкові досягнення: «Коли ми святкуємо надзвичайний успіх кросовера Jeep Avenger, то справа не лише в цифрах чи нагородах. Ми святкуємо невпинне прагнення задовольнити будь-яку потребу клієнтів у мобільності, запропонувати неперевершений досвід водіння та відчуття свободи вибору. З досягненням приголомшливого результату 100 000 замовлень від клієнтів, кросовер Jeep Avenger є свідченням нашої популярності у сегменті B-SUV, заснованої на непохитній відданості інноваціям та високій якості, переосмислення вже існуючих стандартів та встановлення нових рівнів можливостей автомобілів класу B-SUV».

Свобода вибору - для всіх покупців Jeep Avenger

Важливе досягнення Jeep Avenger є відображенням того, що все більше клієнтів обирають відчуття свободи, пов'язане з Брендом. Ідея «Свободи вибору» підкреслює орієнтованість на клієнта та його потреби, що втілюється в широкому асортименті доступних версій Jeep Avenger: кросовер пропонується з трьома двигунами, двома трансмісіями, незабаром у клієнтів буде можливість вибору не лише переднього, але й повного приводу. Після презентації першого повністю 100% електромобіля з логотипом Jeep також можна говорити про значний акцент Бренду в сторону екологічності. Це вже знайшло відображення у вподобаннях клієнтів: наразі повністю 100% електрична версія Jeep Avenger BEV (Battery Electric Vehicle) займає 25% від загального обсягу продажів моделі.

Нещодавно модельний ряд Jeep Avenger додатково розширився - завдяки дебюту універсального гібридного кросовера Jeep Avenger e-Hybrid. Така пропозиція надає автомобілістам можливість максимально гнучкого вибору, що дозволяє повністю задовольнити їх вподобання та вимоги. І заглядаючи у вже недалеко майбутнє, Бренд готується представити довгоочікуваний повно-приводний кросовер Jeep Avenger 4xe - він має стартувати з продажами ще до кінця 2024 року. Таким чином, Бренд Jeep підкреслює власну відданість інноваціям в автомобільному секторі та прагненні запропонувати ще більше пригод.

Новий Jeep Avenger - з гібридною технологією e-Hybrid

Спираючись на високотехнологічні досягнення, Бренд Jeep створив новий гібридний кросовер Jeep Avenger e-Hybrid, який забезпечує плавний перехід клієнтів у електрифікований автомобільний світ. Кросовер Jeep Avenger e-Hybrid оснащений передовою 48-вольтовою гібридною системою, завдяки чому він забезпечує враження керування подібні до повністю гібридного автомобіля. Силова установка складається з бензинового двигуна внутрішнього згоряння потужністю 100 к. с., що поєднує електродвигуном потужністю 21 кВт (28 к.с.) та 6-ступеневу автоматичну трансмісію з подвійним зчепленням. Також гібридна силова установка включає 48-вольтовий стартер з ремінним приводом, що гарантує плавне перемикання між електричним/бензиновим двигуном та допомагає знизити викиди CO2.

Кросовер Jeep Avenger e-Hybrid оснащено літій-іонним акумулятор ємністю 0,9 кіловат-годин, що компактно розташований під сидінням водія - завдяки цьому вдається зберегти простір салону на рівні, аналогічному бензиновому варіанту автомобіля. Гібридна система самостійно та повністю автоматично перемикається між різними двигунами на основі певних умов руху, рівня заряду батареї, необхідності прискорення/сповільнення, інших параметрів. Таким чином, гібридна система гарантує виняткову продуктивність у різних сценаріях руху. Ця інтелектуальна гібрида система плавно та швидко адаптується до умов руху, незалежно від того, працює вона в безшумному повністю 100% електричному режимі під час запуску та початку руху, в ефективному гібридному режимі для підтримки крейсерської швидкості, або використовує потужність двигуна внутрішнього згоряння під час динамічного прискорення.

Унікальна версія 4xe - ще більше розваг та пригод завдяки повному приводу

Новий кросовер Jeep Avenger 4xe, можливість замовлення якого планується відкрити до 4 кварталу 2024 року, є важливим етапом розвитку моделі та Бренду загалом. Адже цей кросовер втілює значний прогрес розвитку технологій, що дозволяють отримати нові можливості для клієнтів. Кросовер Jeep Avenger 4xe може похвалитися інноваційною силовою установкою, яка поєднує в собі переваги гібридної системи та найсучаснішу технологію повного приводу 4х4.

Центром унікальної силової установки Jeep Avenger 4xe виступає гібридна 48-вольтова система, бензиновий 1,2-літровий турбодвигун потужністю 136 к.с., два електродвигуни потужністю 21 кВт або 28 к.с. (що розташовані окремо попереду та позаду), а також 6-ступенева автоматична коробка перемикання передач з подвійним зчепленням. Завдяки цьому, силова установка кросовера Jeep Avenger 4xe забезпечує повністю електричний рух на низьких швидкостях завдяки електродвигунам, а також максимально захоплюючі характеристики під час динамічного руху - дякуючи функціє E-Boost та високій потужності на всіх колесах. Отже: все відбувається саме так, як того очікують справжні шанувальники Jeep!

І звісно, Новий Jeep Avenger 4xe забезпечує виняткову продуктивність - сумарна потужність гібридної системи 136 к.с., реалізація повного приводу 4х4, максимальна швидкість може сягати 194 км/год.

Оскільки лінійка кросовера Jeep Avenger продовжує розвиватися надзвичайно надихаючим кроками, його подорож ще далека від завершення. З майбутнім запуском Jeep Avenger 4xe та постійним прогресом у гібридних технологіях, Бренд Jeep не лише задовольняє вимоги сучасних автомобілістів, але й формує власне стійке майбутнє у Європі.

Уже незабаром Новий технологічний Jeep Avenger з'явиться і в українських салонах та буде доступний для тест-драйву. Кросовер українцям запропонований з бензиново-електричним гібридом або 100% електроприводом, а також у двох комплектаціях на вибір покупця. Ціна Jeep Avenger з технологією e-Hybrid в Україні - від 1 017 300 гривень, ціна повністю електричного Jeep Avenger Electric в Україні - від 1 270 900 гривень.

Не пропустіть унікальну можливість першими протестувати новинку та стати частиною дружньої спільноти Jeep. Звертайтесь у салони Бренду, аби отримати всі відповіді на ваші питання.

Дилерська мережа JEEP Дилерська мережа JEEP

У жовтні 2021 році бренд Jeep заявив про зміну імпортера - ним з літа 2022 року мало стати офіційне представництво Stellantis в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Jeep

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація