Новий Mitsubishi Pajero показали на перших зображеннях

Новий Mitsubishi Pajero показали на перших зображеннях

24 червня 2024
0

Оприлюднені перші зображення Mitsubishi Pajero нового покоління. Знаменитий позашляховик планують відродити. Про це повідомляє японське видання BestCarWeb.

Тизери Mitsubishi Pajero показали на заході Momentum 2030, який проводив північноамериканський підрозділ Mitsubishi Motors. На ньому можна розгледіти високий капот, вертикальні задні стійки даху та діодну оптику на всю ширину кузова.

Наразі інформації про новий Mitsubishi Pajero не надто багато. Очікується, що модель дебютує в 2027 році. На відміну від молодшого брата Mitsubishi Pajero Sport, вона не буде рамною.

Позашляховик планують зробити дорожчим та розкішнішим - це буде японський аналог Range Rover. Довжина авто складе приблизно 4,9 м, ширина - 1,9 м, а висота - 1,85 м.

За однією версією, новий Pajero збудують на подовженій платформі Mitsubishi Outlander. Також у цього кросовера запозичать плагін-гібридну установку.

За іншою версією, у основі позашляховика лежатиме платформа нового Infiniti QX80, яка більше підходить для великої преміальної моделі. У цьому випадку Mitsubishi Pajero можуть запропонувати як у гібридному варіанті, так і з 400-сильним бензиновим V6 твін-турбо.

Джерело: Фокус
Фото: BestCarWeb

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація